Schep Vastgoedmanagers
Trinity Buildings
Wonen in het nieuwste gedeelte van Amsterdam
Check beschikbaarheid

Wonen in Trinity Buildings is wonen in het nieuwste gedeelte van de bruisende stad Amsterdam

Met volop horeca, winkels en sportfaciliteiten bij de hand, in een uitstekende infrastructuur en een moderne, groene omgeving. Meegaan in het ritme van de stad of genieten van een comfortabel thuis, bij Trinity Buildings kies je bewust. Dát is het wonen van de toekomst, dát is the new Amsterdam energy.

Pietersbergweg 1-55, Amsterdam

Optimaal
wonen

Jouw eigen plek, waar jij kunt ontspannen, ontmoeten, lachen, dromen: jezelf weer helemaal kunt opladen.

De woningen hebben diverse afmetingen en indelingen, zodat er voor iedereen een passend thuis tussen zit.

Pietersbergweg 1-55, Amsterdam

Studio

smart & grounded

Op de begane grond, lekker dichtbij de gedeelde stadstuin, zijn ruime studio’s van 56 m² te vinden. Dankzij een slimme indeling maak je optimaal gebruik van de ruimte, dát is toekomstbestendig wonen.

Beschikbaarheid en prijzen

Driekamer- appartement

an extra room

Een extra kamer kan nét het verschil maken: uitgerust met twee slaapkamers tellen deze appartementen 57 m² tot 92 m². De driekamerappartementen zijn gesitueerd op de 1e en 2e verdieping.

Beschikbaarheid en prijzen

Bekijk plattegronden

Tweekamer- appartement

spacious & light

Met een oppervlakte van 36 m² tot 65 m² bieden de tweekamerappartementen alle ruimte om comfortabel te wonen. Door de grote open ruimte is er bovendien veel natuurlijke daglichtinval. De tweekamerappartementen zijn te vinden van de begane grond tot de 7e verdieping.

Beschikbaarheid en prijzen

Top Floor Studio

what freedom looks like

De Top Floor Studio's op de 8e verdiepingen tellen 54 m² tot 65 m² en zijn voorzien van een grote raampartij met een geweldig uitzicht. Als een koning(in) kijk je uit over Amsterdams nieuwste stadswijk en zie je elke dag de zon ondergaan – wát een vrij gevoel!

Beschikbaarheid en prijzen

Bekijk plattegronden

Een toekomstbestendig concept

Omringd door water, spreken de drie imposante torens voor zich: Trinity Buildings staat voor klasse, stijl en comfort.

Klasse, stijl en comfort keer drie

In de torens zijn 133 wooneenheden te vinden, waaronder 4 sociale huurwoningen, 102 middeldure huurwoningen en 27 vrijesectorwoningen. De bewoners delen een royale gemeenschappelijke stadstuin op de begane grond, een parkeerkelder voor auto’s en fietsen.

De appartementen kennen een luxe afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien. Zowel bewoners als bezoekers parkeren gemakkelijk in de moderne ondergrondse parkeergarage.

Wonen in Trinity Buildings is naast comfortabel bovendien ook duurzaam, dankzij diverse duurzaamheidsmaatregelen kunnen bewoners rekenen op lage energielasten. Het gebouw draagt energielabel A door onder andere duurzame stadsverwarming, HR++ beglazing, gebruik van zonne-energie en LED verlichting.

Energie
bruist in
Amstel III

Amsterdams nieuwste stadswijk

Trinity Buildings is gelegen in Amstel III te Amsterdam-Zuidoost. In de grootste gebiedstransformatie van Nederland worden tot 2040 maar liefst 30.000 woningen gebouwd.

Het voormalige kantorengebied wordt door de gemeente Amsterdam en diverse ontwikkelaars, getransformeerd tot levendige stadswijk waar wonen, werken en recreëren samenkomen.

Het gebied kent een uitstekende bereikbaarheid en goede voorzieningen, tevens wordt de openbare ruimte gemoderniseerd, verduurzaamd en vergroend.

Contact

Meer weten over Trinity Buildings?

Voor informatie over beschikbaarheid en prijzen neem contact op met Schep Vastgoedmanagers